Waar ben je naar op zoek?

Coschappen


Coassistenten opleiden

Adrz leidt net als academische ziekenhuizen en opleidingsziekenhuizen coassistenten op. Dit doen we op de afdelingen Chirurgie, Dermatologie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Kindergeneeskunde, Keel-, Neus- en Oorheelkunde, Neurologie, Oogheelkunde en Spoedeisende Hulp.


Een onvergetelijk coschap

Kees van den Berge, internist – affiliatie coördinator: ‘Je start hier met een onvergetelijk coschap: met je mede-co’s ‘overleven’ tijdens je eerste stappen in de klinische praktijk, veel patiëntencontacten. Een groot voordeel van werken en leren in ons ziekenhuis is de begeleiding die veelal direct door specialisten gegeven wordt, dus zonder tussenkomst van een A(N)IOS. Je kunt dus rekenen op de beste begeleiding en uitleg door vakspecialisten. Tot snel op de werkvloer!’

Dermatologie

Er worden al geruime tijd coassistenten opgeleid in Adrz maar de opleiding dermatologie is relatief nieuw. Onze opleidingsgroep is enthousiast en begeleidt graag direct, dus zonder tussenkomst van A(N)IOS coassistenten. Je hebt veel ruimte eigen patiënten op het spreekuur te zien en verrichtingen te doen. Ook kunnen facultatieve onderdelen in goed overleg altijd geregeld worden.

Gynaecologie

Er worden al geruime tijd coassistenten opgeleid in Adrz; sinds november 2017 ook op de afdeling Gynaecologie en Verloskunde. Onze opleidingsgroep is enthousiast en begeleidt graag direct, dus zonder tussenkomst van A(N)IOS coassistenten. Je hebt veel ruimte eigen patiënten op het spreekuur en in de kliniek te zien en te assisteren bij operaties. Bovendien loop je mee op de verloskunde en krijg je de kans om bevallingen van dichtbij mee te maken. Tijdens deze stage krijg je ook de kans 2 dagen met een eerstelijns verloskundige mee te lopen. Facultatieve onderdelen kunnen in goed overleg altijd geregeld worden.

Heelkunde

Er worden al geruime tijd coassistenten opgeleid in Adrz en de opleiding heeft een aantal ontwikkelingen doorgemaakt. Onze opleidingsgroep is enthousiast en begeleidt graag direct, dus zonder tussenkomst van A(N)IOS coassistenten. Je hebt veel ruimte eigen patiënten op het spreekuur en in de kliniek te zien en te assisteren bij operaties. Ook kunnen facultatieve onderdelen in goed overleg altijd geregeld worden.

Interne Geneeskunde

Er worden al geruime tijd coassistenten opgeleid in Adrz en de opleiding heeft een aantal ontwikkelingen doorgemaakt. Onze opleidingsgroep is enthousiast en begeleidt graag direct, dus zonder tussenkomst van A(N)IOS coassistenten. Je hebt veel ruimte eigen patiënten op het spreekuur en in de kliniek te zien en functieonderzoeken bij te wonen. Ook kunnen facultatieve onderdelen zoals intensive care, geriatrie, reumatologie, longziekten en cardiologie in goed overleg altijd geregeld worden.

KNO

Er worden al geruime tijd coassistenten opgeleid in Adrz en de opleiding heeft een aantal ontwikkelingen doorgemaakt. Onze opleidingsgroep is enthousiast en begeleidt graag direct, dus zonder tussenkomst van A(N)IOS coassistenten. Je hebt veel ruimte eigen patiënten op het spreekuur te zien en te assisteren bij operaties. Ook kunnen facultatieve onderdelen, zoals kleine verrichtingen zelfstandig uitvoeren, in goed overleg altijd geregeld worden.

Neurologie

Er worden al geruime tijd coassistenten opgeleid in Adrz en de opleiding heeft een aantal ontwikkelingen doorgemaakt. Onze opleidingsgroep is enthousiast en begeleidt graag direct, dus zonder tussenkomst van A(N)IOS coassistenten. Je hebt veel ruimte eigen patiënten op het spreekuur en in de kliniek te zien en functieonderzoeken bij te wonen. Ook kunnen facultatieve onderdelen in goed overleg altijd geregeld worden.

Oogheelkunde

Er worden al geruime tijd coassistenten opgeleid in Adrz en de opleiding heeft een aantal ontwikkelingen doorgemaakt. Onze opleidingsgroep is enthousiast en begeleidt graag direct, dus zonder tussenkomst van A(N)IOS coassistenten. Je hebt veel ruimte eigen patiënten op het spreekuur en in de kliniek te zien en te assisteren bij operaties. Ook kunnen facultatieve onderdelen in goed overleg altijd geregeld worden

Spoedeisende Hulp

Er worden al geruime tijd coassistenten opgeleid in Adrz en de opleiding SEH is goed georganiseerd en heeft een aantal ontwikkelingen doorgemaakt. Onze opleidingsgroep is enthousiast en begeleidt graag mede met behulp van ANIOS coassistenten. Je hebt veel ruimte eigen patiënten te zien en verrichtingen uit te voeren. Ook kunnen facultatieve onderdelen in goed overleg altijd geregeld worden.