Waar ben je naar op zoek?

Leren en werken bij Adrz

Hoge kwaliteit van opleiden

Als opleidingsziekenhuis vinden we een hoge kwaliteit van opleiden belangrijk. Want alleen met goed opgeleide medewerkers kunnen we onze patiënten de beste zorg bieden. Daarom heeft Adrz opleidingsplaatsen in verschillende vakgebieden, met veel aandacht voor praktijkgericht leren. Volg je via Adrz een opleiding? Dan krijg je een leer-werkovereenkomst met een aantrekkelijk leerlingsalaris en wordt je opleiding door ons betaald. Hieronder zie je welke opleidingsplaatsen wij beschikbaar hebben.

Opleiding Verpleegkunde

Als verzorgende IG of student aan de mbo-opleiding Verpleegkunde (BOL) kun jij bij ons werkend je diploma behalen. Ook via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) kun je bij ons afstuderen. We bieden je dan een leer-werkovereenkomst met een aantrekkelijk leerlingsalaris én betalen je opleiding. Houd onze vacatures in de gaten!

Opleiding Doktersassistent

Wil je graag doktersassistent worden? In Adrz kun je tegelijkertijd leren en werken via een leerarbeidsovereenkomst. Wij bieden regelmatig opleidingsplaatsen aan voor de opleiding van doktersassistent (BBL). Houd onze vacatures in de gaten voor een actueel overzicht van de beschikbare opleidingsplaatsen.

Opleiding physician assistant of verpleegkundig specialist

Adrz heeft jaarlijks stageplaatsen voor physician assistants (PA) en verpleegkundig specialisten (VS). Als PA kun je zelfstandig bepaalde taken overnemen van de arts. Je hebt een hbo-diploma in de gezondheidszorg, gevolgd door een hbo-master PA. Als VS ben je een verpleegkundige die zelf behandelrelaties aangaat met patiënten. Je hebt ervaring opgedaan als verpleegkundige op hbo-niveau én hebt een masteropleiding gevolgd. Houd onze vacatures in de gaten voor een actueel overzicht van de beschikbare opleidingsplaatsen.

Opleiding operatieassistent of anesthesiemedewerker

Operatieassistenten en anesthesiemedewerkers spelen een cruciale rol in het operatieteam. Je opleiding tot operatieassistent en anesthesiemedewerker is een driejarig leer-werktraject op hbo-niveau, met theorielessen aan het Erasmus MC in Rotterdam. De praktijkervaring doe je op in ons ziekenhuis. De opleiding heeft een accreditatie van het College Zorg Opleidingen (CZO). Houd onze vacatures in de gaten voor een actueel overzicht van de beschikbare opleidingsplaatsen.

Verpleegkundige specialisatie

Binnen de verpleegkunde zijn veel specialisaties mogelijk. Adrz heeft opleidingsplaatsen in vrijwel alle richtingen. Start je bij ons, dan krijg je een persoonlijke leerroute waarbij we rekening houden met jouw kennis en ervaring. Houd onze vacatures in de gaten voor een actueel overzicht van de beschikbare opleidingsplaatsen.

Opleiding MBRT

Röntgenfoto’s, MRI-scans, echo’s en bestralingen: als medewerker medische beeldvormende en radiotherapeutische technieken (MBRT) werk je er allemaal mee. Tijdens de duale opleiding leer je de praktijk bij Adrz. De theorielessen volg je aan Fontys in Eindhoven. Houd onze vacatures in de gaten voor een actueel overzicht van de beschikbare opleidingsplaatsen.


Jouw vacature niet kunnen vinden?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures per email of doe een open sollicitatie!