Waar ben je naar op zoek?

Stagelopen bij Adrz

Meer dan genoeg mogelijkheden

In het ziekenhuis kun je op allerlei afdelingen en in heel veel functies stagelopen. Bijvoorbeeld als doktersassistent of verpleegkundige. We vinden het belangrijk om door de hele organisatie stageplaatsen aan te bieden. Zo kunnen we onze kennis delen en talenten op weg helpen. In Adrz werken mensen in meer dan 200 verschillende functies: als arts, verpleegkundige, logistiek of facilitair medewerker, ICT’er, communicatieadviseur, voedingsdeskundige en nog veel meer. Ben je op zoek naar een stage? Bij Adrz zijn meer dan genoeg mogelijkheden.

Stage doktersassistent

Volg je een opleiding tot doktersassistent (BOL) via Scalda, dan kun je bij ons stagelopen. Het stagebureau van Scalda of je begeleidend docent kan je hierover meer informatie geven.

Via een andere school dan Scalda stagelopen in de functie van doktersassistent is bij ons helaas niet mogelijk. 

Stage verpleegkundige

Volg jij de opleiding Verpleegkunde (BOL) via Scalda, Hoornbeeck College of de HZ? Kom dan stagelopen bij Adrz! Neem contact op met het stagebureau van je school of vraag je begeleidend docent om meer informatie. Ook als je via een andere school de opleiding volgt, denken we graag met je mee. Solliciteren kan dan via een open stage sollicitatie.

Overige stageplaatsen

Bij Adrz kun je op verschillende afdelingen stagelopen of je afstudeerproject doen. Stuur ons een stageverzoek met daarin jouw wensen en mogelijkheden. Als er een stageplaats voor je is, ontvang je hierover binnen 4 weken bericht. Heb je na 4 weken geen reactie ontvangen? Dan zijn er op dit moment helaas geen mogelijkheden.

Stagevergoeding

Als de stage een verplicht onderdeel is van jouw studie, krijg je bij Adrz een stagevergoeding volgens de Cao Ziekenhuizen. Voorwaarde is dat de stage tenminste 144 uur per studiejaar bedraagt. De stagevergoeding is inclusief gemaakte onkosten en exclusief reiskosten. Stagiaires zonder Ov-studentenkaart komen in aanmerking voor een reiskostenvergoeding op basis van onze eigen reiskostenregeling.

[K

Jouw vacature niet kunnen vinden?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures per email of doe een open sollicitatie!