Over Adrz | Adrz

De best mogelijke zorg

Over Adrz

Bij Adrz doen we er alles aan om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Daar werken we met zo’n 2200 medewerkers en 140 medisch specialisten elke dag hard aan. Een van onze speerpunten voor de komende jaren is dat iedere Adrz-collega zijn werk betrokken en bevlogen kan doen. Zo kun jij straks met trots een bijdrage leveren aan onze zorg!

Je verder ontwikkelen bij Adrz

Bij Adrz willen we ook in de toekomst de best mogelijke zorg blijven bieden. Daarom ondersteunen we onze medewerkers als zij zich verder willen ontwikkelen. Met een extra cursus of opleiding blijft het werk leuk én ben je op meer plekken in het ziekenhuis inzetbaar. Voor iedere medewerker zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.


Met plezier aan het werk

Als je goed in je vel zit, ga je met meer plezier aan het werk. Daar dragen we bij Adrz graag aan bij! Ons vitaliteitsprogramma biedt je handvatten om fysiek en mentaal gezond te blijven. Je kunt bijvoorbeeld via Adrz sporten met korting. En we hebben een digitaal leerpakket. Hiermee kun je extra vaardigheden leren om je te ontwikkelen binnen je vakgebied of je kennis verbreden. De lessen zijn op verschillende manieren te volgen, net wat jij het prettigst vindt.

Kom jij werken bij Adrz?

In het ziekenhuis kun je op heel veel plekken aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens naar onze vacaturepagina via onderstaande button. En heb je een vraag aan de afdeling HR? Dan kun je altijd contact opnemen via hr@adrz.nl.


Adrz in cijfers

Adrz heeft 3 locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee. We hebben een grote afdeling Spoedeisende Hulp die belangrijk is voor het borgen van acute zorg in de regio. Jaarlijks worden ruim 35.000 patiënten bij ons opgenomen en bezoeken meer dan 300.000 mensen onze poliklinieken. Ook behandelen we ieder jaar ongeveer 29.000 patiënten op onze Spoedeisende Hulp. Zeker in de zomermaanden kunnen de patiëntaantallen bij ons flink oplopen. In totaal zetten zo’n 2200 medewerkers, 140 medisch specialisten en 140 vrijwilligers zich elke dag in om deze patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Samenwerken

Sinds 2017 is Adrz juridisch onderdeel van het Erasmus MC. Door deze samenwerking kunnen we patiënten die zeer specialistische zorg nodig hebben soms gewoon in Zeeland behandelen. Daarnaast werken we samen met huisartsen en andere zorginstellingen in de regio, zoals ziekenhuis ZorgSaam in Zeeuws-Vlaanderen. Samen pakken we in bijvoorbeeld de Zeeuwse Zorg Coalitie de belangrijkste uitdaging van het moment aan: de stijgende zorgvraag in een krappe arbeidsmarkt.

Jouw vacature niet kunnen vinden?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail of doe een open sollicitatie!