Wat ik waardevol vind, is dat ik elke dag leermomenten heb | Adrz

"Wat ik waardevol vind, is dat ik elke dag leermomenten heb"

Serena de Regt

medewerker HR Service

"Wat ik waardevol vind, is dat ik elke dag leermomenten heb"

Serena de Regt

medewerker HR Service

Serena werkt sinds 2021 bij Adrz. Ze werkt op HR service afdeling. In haar functie als HR service medewerker is zij verantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van de personeelsadministratie. Ze verricht operationele en administratieve ondersteuning bij het gehele in-, door- en uitstroomproces.

Indeling werkdag

Mijn werkdag bestaat voornamelijk uit binnengekomen mails verwerken. Dit kan zijn contracten opstellen, verlofaanvragen verwerken, brieven opstellen, het beantwoorden van vragen van leidinggevende of medewerkers, vacatures plaatsen en kandidaten uitnodigen. Daarbij gaat de telefoon de hele dag door wat het werk heel afwisselend maakt. 

Afwisselend werk

Ik vind dat de afwisseling in de werkzaamheden het werk leuk maakt, niet hele tijd met hetzelfde bezig zijn en daarbij de gezelligheid met de collega’s. Daarnaast de verantwoordelijkheid en vrijheid die je krijgt om je werk in te plannen, de afwisseling tussen het werken thuis en op kantoor. 

Samenwerking met collega’s

De samenwerking met de collega’s vind ik erg fijn. Omdat ik er nog niet zo lang werk heb ik nog best wel wat vragen. Ik merk dat ik alles kan vragen en collega’s ook de tijd nemen om iets uit te leggen. Op de afdeling is iedereen wel bereid om te helpen als je met vragen zit of wilt sparren. Daarnaast vind ik dat er een hele open sfeer is en je naar iedereen toe kan stappen. 

Er is opensfeer op de afdeling en binnen mijn directe collega’s. Ondanks de coronaperiode was het toch mogelijk om ingewerkt te worden op kantoor, wat ik als erg prettig heb ervaren. Hierdoor heb ik gelijk een goede indruk gekregen van Adrz en de afdeling. Door de opensfeer voelde ik mij gelijk op me gemak en dat is voor mij wel heel belangrijk. 

To do lijstjes

Als ik al mijn taken op mijn To Do lijstje heb afgestreept heb ik een goede dag gehad. De binnen gekomen mails hebt afgehandeld en zo goed mogelijk de vragen van medewerkers en leidinggevende hebt beantwoord.  

Elke dag een leermoment

Ik vind het waardevol dat ik elke dag wel een leermoment heb. Ik ben nog maar sinds afgelopen zomer afgestudeerd en dit is mijn eerste baan na mijn opleiding en ik merk dat ik elke dag weer nieuwe dingen leer, waardoor ik mezelf steeds meer kan ontwikkelen en dat is voor mij waardevol. 

Toekomst

Ik vind het nog lastig om te zeggen wat ik wil in de toekomst, omdat ik nog maar aan het begin van mijn carrière sta. Tot nu toe ben ik blij met mijn functie als HR service medewerker en wil ik dit voorlopig blijven doen. Het is wel fijn om te weten dat er veel mogelijk is qua ontwikkeling binnen Adrz. Ik zie wel wat de toekomst zich brengt. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!