Ik kijk uit naar mijn verdere ontwikkeling binnen Adrz | Adrz

"Ik kijk uit naar mijn verdere ontwikkeling binnen Adrz.”

Everdine Burger

Adviseur Verkoop

"Ik kijk uit naar mijn verdere ontwikkeling binnen Adrz.”

Everdine Burger

Adviseur Verkoop

Everdine is op 16 januari 2021 bij Adrz begonnen als teamleider en heeft sinds 1 januari 2023 de overstap gemaakt naar Adviseur Zorgcontractering. Als Adviseur Zorgcontractering ben je mede verantwoordelijk voor het verkoopproces van het ziekenhuis en het maken van (financiele) afspraken met de zorgverzekeraars. Daarnaast houdt je je bezig met het monitoren van trends en ontwikkelingen in de markt en vertaal je de strategie van het ziekenhuis naar verkoopbeleid.

Bij Adrz voel ik me thuis.

“In 2021 heb ik de overstap gemaakt vanuit een meer zakelijke omgeving naar de zorg. Ik koos bewust voor Adrz vanwege mijn verlangen om voor een maatschappelijke en mensgerichte organisatie te werken. Hier kreeg ik de kans om als leidinggevende met taakvolwassen medewerkers te werken en gezamenlijk processen te optimaliseren ter verbetering van de patiëntenzorg. Vanaf mijn eerste werkdag werd ik hartelijk ontvangen door mijn leidinggevende en collega's, en voelde ik me meteen opgenomen in het team. Adrz is een warm bad waarin je je direct thuis voelt.

Ruimte voor ontwikkeling

Toen mijn leidinggevende mij de mogelijkheid bood om naar een vervolgstap te kijken binnen de organisatie, ben ik mij gaan oriënteren bij Finance & Control. Als bedrijfskundige zag ik raakvlakken met de afdeling Zorgcontractering, waar ik momenteel werk als adviseur. Het mooie van deze functie is dat ik een spilfunctie vervul en op alle niveaus in de organisatie samenwerk. Het is heel prettig om gezamenlijk processen te optimaliseren en zo bij te dragen aan verbetering van de patiëntenzorg. Ik krijg hierbij veel eigen verantwoordelijkheid en voel ruimte om nieuwe ideeën aan te dragen.

Korte lijnen

Binnen mijn afdeling ervaar ik een prettige samenwerking met collega's. We hebben elkaar nodig om ons doel te bereiken en we zijn allemaal bereid om elkaar te helpen waar nodig. Het is fijn om te weten dat ik altijd bij mijn collega's terecht kan met vragen of ideeën.Wat ik erg waardeer aan Adrz is dat de lijnen kort zijn en iedereen laagdrempelig benaderbaar is. Ik voel me gehoord en gesteund door mijn collega's en leidinggevende. Het meest waardevolle dat ik hier heb geleerd, is dat je door oprechte interesse in collega's en het durven stellen van (kritische) vragen de verbinding kan leggen, zelfs als je geen zorginhoudelijke achtergrond hebt.

Kortom, Adrz is een warme en betrokken organisatie waar ik me thuis voel. Ik ga met een blij gevoel naar huis als het een productieve dag is geweest en ik ook tijd heb gehad om even bij te praten met mijn collega's. Ik ben trots om deel uit te maken van dit team en kijk uit naar mijn verdere ontwikkeling binnen Adrz.”

 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!