Je helpt elkaar en vindt ook steun bij elkaar tijdens lastige momenten | Adrz

"Je helpt elkaar en vindt ook steun bij elkaar tijdens lastige momenten"

Fatima

Voedingsassistent, Zorg support voeding

"Je helpt elkaar en vindt ook steun bij elkaar tijdens lastige momenten"

Fatima

Voedingsassistent, Zorg support voeding

Fatima is sinds 2014 werkzaam als Voedingsassistent bij de afdeling Zorg support voeding. Als voedingsassistent draagt zij zorg voor de verstrekking van de juiste voeding en drank aan de patiënten. Fatima werkt in een klein team vanuit één van de afdelingskeukens. Ze levert met een positieve instelling een bijdrage aan het welbevinden van de patiënten.

Waarom Adrz

Ik ben altijd een zorgzaam persoon geweest wat met de geboorte van onze dochters alleen maar sterker is geworden. Ik heb de kans gekregen om hier mijn beroep van te maken. Er kwam een vacature beschikbaar en ik heb de kans gekregen. 

Indeling werkdag

Een dag is nooit te voorspellen. Een rustig moment kan ineens een hectische periode worden. Het hoofd koel houden en het overzicht bewaren is erg belangrijk. De afwisseling en uitdaging om de cliënt tevreden te stellen maakt mijn werk zo leuk.  Ik ga met een goed gevoel naar huis als de cliënt tevreden is dan heb ik mijn bijdrage geleverd.  

Taalbarrière

Het meest waardevolle wat ik heb geleerd bij Adrz is de sociale omgang met collega’s en cliënten. Je helpt elkaar en vindt ook steun bij elkaar tijdens lastige momenten. Er zijn een aantal bijzondere momenten die ik nooit meer vergeet. Een cliënt met taalbarrière was alleen en in paniek vlak voor een operatie waarbij ik het vertrouwen heb kunnen winnen en rustig heb kunnen krijgen en waarbij uiteindelijk goed is gekomen.

Samenwerken met collega's

Er is altijd wederzijds respect. Je geeft en je neemt. Er zijn momenten dat er een taalbarrière is tussen arts en cliënt, dan spring ik bij als tolk als mijn eigen werk het toelaat.  

Flexibiliteit en wederzijds respect.

Door betrokkenheid en inzet te tonen zijn collega’s altijd bereid extra moeite voor jou te doen. 

Toekomst

Zorg is altijd nodig en ik hoop dat men zuinig op ons blijft. Dat geeft mij genoeg motivatie om niet weg te gaan.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!