Geen dag is hetzelfde bij ons op de afdeling | Adrz

“Geen dag is hetzelfde bij ons op de afdeling”

Kim Meijer

Medewerker horeca

“Geen dag is hetzelfde bij ons op de afdeling”

Kim Meijer

Medewerker horeca

Kim Meijer is werkzaam als medewerker Horeca op de Catering afdeling in Goes.

Reden om bij Adrz te werken

Ik stopte bij mijn andere baan en zocht naar een goed betaalde baan waar ik veel kon gaan werken aangezien ik een tussenjaar heb en daarom ook veel vrije tijd heb.

Variatie in het werk

Ik vind het eten klaarmaken en de variatie heel leuk want geen 1 dag ziet er hetzelfde uit bij ons op de afdeling. Ook vind ik het leuk dat je verschillende diensten mag draaien want voor bij de ene dienst ben je in de shop in contact met mensen en sta je achter de kassa en bij een andere dienst sta je vaak op één plek en sta je alleen met je collega’s. Deze afwisseling is heel fijn!

Samenwerking

Ik heb een topdag op me werk gehad wanneer er een hele goede samenwerking is en je druk bezig ben met je werk. Het meest waardevolle wat ik heb geleerd is dat de samenwerking heel belangrijk is en dat je ook opbouwende kritiek heb i.p.v. negatieve kritiek en dat had ik op me andere baan heel erg en nu merk ik dat het ook heel anders kan zijn.

Gezonde leefstijl

Ik zie dat Adrz heel erg bezig is met de gezonde leefstijl. In kort tijd zijn wij overgestapt op het aanbieden van vegetarisch eten en no Sugar drinken.

Hardwerken en betrokkenheid


Ik merk een hoge betrokkenheid. Mijn collega’s willen heel erg dat je je goed voelt en op je gemak voelt. Ik zie dat er op elke afdeling heel hard wordt gewerkt en er heel erg wordt gekeken naar de patiënten en bezoekers en je zou denken dat is vanzelfsprekend maar dat zie je niet op elke werkplek terug of in elk ziekenhuis.

Toekomst

Ik maak nu best wel wat uren bij Adrz en ik zou hier graag willen blijven werken en graag hogerop willen komen. Hoe ik mijn toekomst hier zie heb ik zelf nog geen beeld van, aangezien ik het altijd bekijk met de dag en hoe het verloopt kan je nooit voorspellen.  Ik zou wel graag hier willen blijven werken.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!