Waar ben je naar op zoek?

“Met samenwerken kom je het verst”

Yoranne Mezach

Coördinator Afspraakcentrale

“Met samenwerken kom je het verst”

Yoranne Mezach

Coördinator Afspraakcentrale

Yoranne Mezach werkt als coördinator op de Afspraakcentrale. Deze afdeling ondersteunt de poliklinieken van Adrz door afspraken met patiënten in te plannen en patiënten voor te bereiden op hun ziekenhuisbezoek. Op de Afsprakencentrale werken in totaal 54 Adrz-collega’s, Yoranne is 1 van de 5 coördinatoren. “Wanneer de wachtrij oploopt, springen we als het moet zelf bij.”

Een mooie loopbaanstap

“In 2019 begon ik in Adrz als medewerker op de Afspraakcentrale. Na 2 jaar was ik toe aan meer uitdaging. De functie van coördinator vond ik altijd al interessant, dus ik greep mijn kans toen deze functie op de Afspraakcentrale vrijkwam. En ik kreeg de baan. Een mooie loopbaanstap dus!

Samenwerken

Omdat Adrz redelijk groot is en er veel medewerkers werken, dacht ik eerst dat alle afdelingen los van elkaar zouden staan. Maar in werkelijkheid is dit niet zo. Je moet het samen doen en daarin staat de patiënt voorop. Daardoor is samenwerken belangrijk en heb je onderling veel contact met elkaar. 

Afwisselend werk

’s ochtends start ik altijd rustig op met een kopje thee. Ik zeg alle collega’s gedag en ga aan de slag. Als ik inlog op de telefooncentrale en mijn mailbox open, komen de eerste telefoontjes en mailtjes binnen. Als coördinator is elke dag anders. Omdat je de schakel bent tussen de poliklinieken en de collega’s van de Afspraakcentrale, komen er ook vaak zaken tussendoor. Dit maakt het werk heel afwisselend.

Je moet het samen doen en daarin staat de patiënt voorop

Zelf bijspringen

Als coördinator ben ik onder andere verantwoordelijk voor de pauze- en werkverdeling in het team. Ook houd ik samen met mijn collega-coördinatoren 's ochtends de telefonische bereikbaarheid van het ziekenhuis in de gaten. Wanneer de wachtrij oploopt, schakelen wij met de medewerkers of springen zelf bij en bellen mee. Tot slot maak ik als coördinator de roosters voor de aankomende week, heb ik contact met de poli’s en houd ik alle werklijsten in de gaten.

Met een glimlach naar huis

Wat mijn werk leuk maakt, is de afwisseling. Elke dag is anders. En natuurlijk mijn team, we hebben het samen leuk en gezellig. Ik heb een topdag als ik aan het einde van de dag alle zaken die tussendoor kwamen goed heb geregeld, de problemen van die dag heb kunnen oplossen en iedereen tevreden en met een glimlach naar huis gaat.”

Jouw vacature niet kunnen vinden?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures per e-mail.