Het werk is uitdagend, maar gaat wel over de dagelijkse praktijk | Adrz

“Het werk is uitdagend, maar gaat wel over de dagelijkse praktijk”

Koen de Theije

Projectleider Informatiemanagement

“Het werk is uitdagend, maar gaat wel over de dagelijkse praktijk”

Koen de Theije

Projectleider Informatiemanagement

Koen de Theije is projectleider bij de afdeling ICT & Informatiemanagement. Deze afdeling zorgt voor de vertaling van informatiebehoefte naar informatievoorziening. De informatievoorziening bestaat uit mensen en middelen, zoals informatie, applicaties, ICT-infrastructuur en dienstverleningsprocessen. “Als projectleider zorg ik ervoor dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen.

Technologie slim inzetten

“In het ziekenhuis willen we technologie zo slim mogelijk inzetten. Ik houd mij daarbij vooral bezig met projecten die te maken hebben met het Elektronisch Patiënten Dossier, EPD, en met de uitwisseling van onder andere medische gegevens met patiënten en andere zorginstellingen. Als projectleider zorg ik ervoor dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Ook is het mijn taak om tijdig bij te sturen als zaken anders gaan dan vooraf hadden bedacht.

“Technologie willen we in het ziekenhuis zo slim mogelijk inzetten”

Ingewikkeld en uitdagend

Het werk is ingewikkeld en uitdagend, maar heeft wel direct met de dagelijkse praktijk te maken. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat medewerkers alle technologie zo goed en veilig mogelijk kunnen gebruiken.

Overal in het ziekenhuis

Aantrekkelijk in mijn werk is dat ik overal in het ziekenhuis kom en zo kennismaak met de verschillende afdelingen en het werk dat daar gebeurt. Waar ik ook kom, het valt me op dat iedereen met elkaar samenwerkt en elkaar aanvult om het voor elkaar en de patiënten een stukje beter te maken.”

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!