Ik ben onderdeel van een gemengd gezelschap | Adrz

"Ik ben onderdeel van een gemengd gezelschap"

Marja Bakker

Projectleider ICT

"Ik ben onderdeel van een gemengd gezelschap"

Marja Bakker

Projectleider ICT

Marja Bakker werkt sinds 2002 bij Adrz. Als opgeleid klinisch chemisch analiste begon zij als prikster bij de Trombosedienst. Daarna groeide ze door naar doseeradviseur en coördinator van het zelfmeetcentrum. Na verschillende functies bekleed te hebben in Adrz, is Marja nu als projectleider ICT. “Ik werk vaak aan projecten die draaien om het onderwerp ‘informatieveiligheid.

Doorgroeien

“In de functie van doseeradviseur kreeg ik de kans om deel te nemen aan het traineeprogramma van Adrz. Een ambitieus project waarin 5 medewerkers de kans kregen om te groeien in de organisatie met opleidingen en meeloopstages. Van daaruit werd ik projectleider Epic, daarna projectleider Finance & Control en later projectleider ICT.

Passende functie

Ik kwam destijds vanuit de Randstad naar Zeeland. Ik werkte in de Randstad al in de gezondheidszorg en zocht dus ook hier naar een passende functie binnen deze sector. Ik vond deze functie bij de Trombosedienst, die destijds nog onderdeel was van ziekenhuis Walcheren.

“Iedereen is bereid mee te denken en daar waar nodig bij te sturen”

Dynamische organisatie

Na al deze jaren werken bij Adrz kan ik wel zeggen dat het een dynamische organisatie is. We vergeten weleens dat een ziekenhuis ook een bedrijf is, dat ook moet voldoen aan wet- en regelgeving – hoe lastig dat ook is en hoe het soms ook lijkt te botsen met de motivatie om zorg te willen leveren.

Elkaar aanvullen

Ik maak onderdeel uit van een gemengd gezelschap. Dit vind ik erg prettig, omdat we elkaar daarmee vooral goed kunnen aanvullen. Iedereen is bereid mee te denken en daar waar nodig bij te sturen, het geeft nooit het gevoel dat je het niet goed doet – wel dat het anders zou kunnen. Ik leer iedere dag iets bij. De toekomst ga ik positief in, omdat ik denk dat we nog mooie resultaten kunnen behalen met ons team.”

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!