Elke werkdag bij Adrz is verrassend | Adrz

"Elke werkdag bij Adrz is verrasend”

Rinus Aarnoutse

Onderhoudsmonteur

"Elke werkdag bij Adrz is verrasend”

Rinus Aarnoutse

Onderhoudsmonteur

Rinus werkt sinds 2021 als onderhoudsmonteur op de afdeling Techniek & Vastgoed. Hier is hij samen met de collega’s verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud, reparatie en ontwerp van de technische installaties en apparatuur binnen Adrz.

Van scheepvaart naar ziekenhuis

Ik ben 15 jaar werkzaam geweest in de scheepvaart, waarbij ik twee weken op zee was en twee weken thuis. Nu onze 3 kinderen groter worden hebben we de keus gemaakt om naar iets anders uit te zien zodat we de weekenden en avonden meer thuis kunnen zijn. Door deze keuze ben ik op zoek gegaan naar een baan aan de wal die afwisseling en vrijheid bood. Toen kwam ik de vacature tegen voor scheepswerktuigkundige/werktuigkundige bij Adrz, en dat sprak me meteen aan. Ik solliciteerde en belandde hier uiteindelijk.

Als medewerker van Adrz besef je je pas echt dat je bevoorrecht bent als je gezond bent en kan werken. Dit heeft me doen realiseren hoe waardevol het is om mijn steentje bij te dragen aan de gezondheidszorg.

Van scheepvaart naar ziekenhuis

Elke werkdag bij Adrz is verrassend en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Van stoomketels, luchtbehandelingskasten, waterbehandeling tot de medische gassen en zusteroproepsystemen bij het patiënten bed aan toe. Als er een melding of storing is, proberen we als technische dienst het probleem op te lossen, zodat zowel de patiënten als de afdeling tevreden zijn. Het afwisselende karakter van mijn werk maakt het ontzettend leuk en uitdagend.

Op mijn afdeling werken we grotendeels zelfstandig, maar als we ergens tegenaan lopen, zowel tijdens werktijd als in de storingsdienst, is er altijd wel een collega beschikbaar en bereid om te helpen.

Genoeg uitdagingen en kansen

Adrz is een organisatie die vernieuwend is en vooruitkijkt naar de toekomst. Er liggen nog veel uitdagingen op het gebied van techniek en installaties, en ik wil graag blijven groeien en mijn kennis uitbreiden met cursussen die hier worden aangeboden.

Daarnaast vind ik het fijn dat er flexibiliteit is als het gaat om overwerk en het regelen van vrije tijd. Ook hebben we regelmatige teamvergaderingen waarin we lopende zaken bespreken en iedereen de kans heeft om vragen te stellen en suggesties te doen.”

 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!