Ik ben blij en trots om voor Adrz te werken | Adrz

"Ik ben blij en trots om voor Adrz te werken"

Corné Hoogstrate

Elektromonteur

"Ik ben blij en trots om voor Adrz te werken"

Corné Hoogstrate

Elektromonteur

Corné werkt al meer dan 20 jaar als elektromonteur bij de Technische Dienst van Adrz. Deze afdeling levert direct en indirect een belangrijke bijdrage aan de voortgang en veiligheid van de bedrijfsvoering op alle Adrz-locaties. “Achter de schermen gebeurt zoveel meer dan je denkt. Een heel team leidt elke dag de technische processen in goede banen.”

Werken voor Adrz

“20 jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en stuurde ik een open sollicitatie naar Adrz. Mijn verwachting was toen dat het werken voor een ziekenhuis zou bestaan uit veel verschillende werkzaamheden, dat bleek te kloppen!

Blij en trots

Als ik om 7 uur aan mijn werkdag begin, kijk ik op de planning welke werkzaamheden zijn ingepland voor die dag. Buiten de vast ingeplande werkzaamheden word ik regelmatig opgeroepen voor storingen. De verschillende werkzaamheden maken mijn werk leuk. Nu, vele jaren later, ben ik nog steeds blij en trots om voor dit ziekenhuis te werken.

Hecht team

Achter de schermen van Adrz gebeurt zoveel meer dan je denkt. Een heel team zorgt er dagelijks voor dat het technische proces in goede banen geleid wordt in ons ziekenhuis. Werken bij ons op de Technische Dienst is niet alleen leuk, maar ook heel erg divers. We hebben een hecht team en staan altijd open voor nieuw elan. De open cultuur zorgt ervoor dat we blijven leren van elkaar, wat weer zorgt voor een uitdagende werksfeer.”

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!