Met een grote glimlach op ons gezicht | Adrz

"Met een grote glimlach op ons gezicht"

Daniëlle

Medewerker bloedafname & administratie, KLC

"Met een grote glimlach op ons gezicht"

Daniëlle

Medewerker bloedafname & administratie, KLC

Daniëlle is medewerker bloedafname en administratie bij de bloedafname van het Klinisch chemisch lab. Bloed afnemen wordt bij Adrz veilig en op de juiste manier gedaan door uitsluitend bevoegde medewerkers.  

Reden om voor Adrz te kiezen  

Ik heb altijd al in het ziekenhuis willen werken. Ik voel me een deel van een grote familie waar ik niet eens iedereen van ken. Ik heb stagegelopen in het ziekenhuis tijdens mijn laboratorium opleiding.  Daarna was er geen formatieplek. Ik ben toen elders gaan werken tot een oud collega stopte met het werken en vroeg of ik interesse had om dit werk te doen. En dat had ik zeker!  

Indeling werkdag  

De Laboratoriumjas ophalen, handen wassen, computers aan zetten en gaan met die banaan. Achter de balie de patiënten welkom heten. Informatie verstrekken. De aanvraag van hun arts of specialist verwerken. Zorgen dat collega's van de bloedafname de juiste bloedafnamestickers voor de bij de aanvraag krijgen. We doen de bloedafname bij patiënten van 0 tot 100 jaar. 

Grote glimlach op ons gezicht 

Toen de poli in Vlissingen nog in de gang zat begonnen we daar met 1 collega voor de bloedafname een 1 achter de balie. Als ik dan voor 08:00 uur starten met werken. Zaten er soms wel 20 patiënten te wachten om geprikt te worden. Dan zat er weleens een bekende tussen. Het plezier om te beginnen met werken als er wordt geroepen: 'Ah! daar is Daniëlle nu komt het zeker goed'. En dan als een speer samen met de collega's de patiënten helpen. Met een grote glimlach op ons gezicht.  

Samen voor de patiënt  

Dat iedereen aan de andere kant van mijn naald kan belanden. En dat diegene dan kwetsbaar is. Hoe diegene zich ook voordoet of zich gedraag. Daar bewust van blijven is denk ik belangrijk. En dat we er niet alleen voor staan, dat we er samen voor de patiënt zijn. 

Samenwerken met collega's 

De werksfeer op de afdeling is vaak gezellig. De ene dag is de combinatie en de klik tussen de personeelsleden beter dan een andere keer.  Dat we soms net de cast van Falwty Towers zijn. Dat zal vooral de patiënt opvallen die vaker of langer bij ons moet wezen. 

Samen zorgen  

Omdat we gewoon doen waar we voor bedoeld zijn. Samen goede zorg bieden: van schoonmaakster tot directie. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!